Ibland behövs det bara positiv energi, för att allt ska fungera #Blogg100


Just nu mår jag bra på jobbet, stressen är borta. Har märkt det med många i min arbetsgrupp, mer leenden och avslappnade ansikten. Vi har har lika mycket att göra, städning brukar inte ändras från dag till dag. Men just nu känns det roligt igen att gå till jobbet. Sedan måste jag ju bara lyfta upp min närmaste arbetskamrat som är otroligt duktig och väldigt omtänksam. Jag är glad att vi arbetar ihop igen. 

Så med detta var det roligt att ha Lön/Utvecklingssamtal med chefen, hon var positiv och det gjorde ju så klart mig glad. Det behövs inte mer än så för att känna sig uppskattad 😉  

Det blev ett bra samtal i alla fall. 

Kram på er därute 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s