Idag är den morgondag du oroade dig för igår #Blogg100


Varför ska allt gå fort nu för tiden? Det ska sparas in hela tiden,  Ska du handla mat ska det gå fort  men om det tar för mycket tid så ska det handlas på nätet, just för att det ska sparas. Tid eller pengar? Ta det där med tidningar, Metro är en av tidningarna som har korta notiser om världens händelser, det är som om vi inte har tid att läsa längre och hur mycket i den lilla texten kan du egentligen få ut något av? 

Bara de nyare sociala medierna där meddelandet är kvar en stund för att försvinna, dateing saiter som du sveper till höger eller vänster, du ger ingen chans längre, det är som om vi blir mer ensammare för vi slutar att umgås med varandra. Funkar det inte på första träffen så är människan borta. Raderad. 

Det mest intressanta med mina vänner är att de ofta gjorde mig arg, sur, grinig eller bara frågande i början av vår vänskap. Men slutade med att de var dessa som faktiskt var de som inte spelade spelet av att vara någon annan. För det är ju så i alla typer av relationer. Det kommer fram till slut hur de egentligen är. Jag kanske inte är den mest roligaste människan för några men helt rätt för andra. Jag vill ha vänner som får mig att gå vidare i livet inte de som hela tiden stryker mig medhårs. Jag vill att de jag umgås med ska tycka samma sak om mig. 

Jag läser själv Metro, jag har försökt att svepa höger och vänster i sökandet av den där speciella (funkade inte) skulle jag ha råd att handla på nätet skulle jag säkert prova på det också, så jag säger inte att det är fel, vi är olika och vi måste bara komma ihåg att en fika med en vän (utan mobilen) kan ge jätte mycket. För ärligt när lyssnade på någon senast? När gick du en promenad utan hörlurarna i örat? När satt du på en buss utan dem? Jag gjorde det i morse, det är otäckt tyst, för de flesta lyssnar på något via hörlurar, till och med de som åker tillsammans.. 

Vad tycker du? 

Kram  013

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s