Smärtan blir inte något ont förrän den övervinner oss… #Blogg100 


Gårdagen var lång.. nu menar jag inte att den var tråkig, mer att min rygg fick det att kännas lång. Jag var väl inte den smartaste bönan heller! Jag satt för mycket under dagen, så när det var dax för Gaf klarade inte ryggen mer.. så det blev till att stå och försöka röra mig resten av kvällen. 

Det är lite för lätt att ta den smärtfria vägen ut då jag har ryggskott, att lägga mig ner med kuddar under knäna och bara vila är ju ganska skönt. Men ack vilken tid det tar att bli frisk. Så nu försöker jag att jobba (om något mer långsammare) och sedan ta vilan hemma. Men eftersom vi hade en av två planeringsdagar igår, glömde jag faktiskt av att jag inte var helt frisk och därmed placerade min lagårdsdörr till häck i stolen lite för länge. Suck.. men som sagt jag lär mig 😉 så idag blir det lite mer stående och mindre sittande. Jag har ingen ork att vara dålig, jag är ungdomsfri i helgen 😀 
Kram på er  010 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s