Kan man gå kan man dansa. Kan man tala kan man sjunga. #Blogg100


Det var en ganska otrevlig dag igår, min rygg vill inte vara med, tur att jag hade sektionstid och kunde själv bestämma då jag skulle stå eller sitta under mitt arbete. Blev många intressanta samtal från medlemmarna. En bra dag även om jag såg ut som jag hade skitit på mig då jag staplade fram på kontoret. 

Idag vill jag ta upp det där med att våga bryta rutiner/mönster.. 

Jag är en ganska osocial människa. Inte många nära vänner och bekantskaps krets som finns mer i arbetslivet än i privatlivet. Varför? Hmm egentligen inte någons fel eller falska människor som fått mig att inte våga. Inse ju att allt jag gör, är ju mina beslut. 

Så för att börja våga ta de där staplande stegen för att ta mig ut, utanför min skyddade lilla bubbla är faktiskt ganska otäckt. 

Efter mina ”neråt” perioder så har det varit lättare att gå hem efter dagen och ta tag i det lilla privata livet som jag och sonen byggt upp. Nu när han vuxit till och vill ha egen tid så gluttar jag gärna runt hörnen mer 😉 

Nu har jag tagit mig ett nytt steg, få se hur det går 😉  

Hur gör du då du vill bryta mönster? 

Kram  007

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s