Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat. #Blogg100


Jaha då kom det igen, snön… Jag har en hatkärlek för detta vinterfenomen. Visst är det

jag lägger in en bild (igen) som jag gjorde för några år sedan. För att påminna er om oss som finns runt omkring er 😉
trevligt då det ligger kvar och det är kallt. Men här i Göteborg får vi något som kallas kärleksfullt för slask. Tror det gäller i alla delar av Sydsveriges delar.. hm.. 

Det började vid 14-tiden igår och redan vid åtta var det vitt på marken. Jag hade lovat jobba extra under dagen och var väl lite småskraj att det skulle börja innan jag kom hem, jag åkte hem med snöblandat regn som fint blötte ner min redan trötta kropp. Inte blev det bättre av att jag halkade till och vred till ryggen. 

Min söndag var jätte rolig. Så det blev mat till sonen och mig, några värktabletter och muskelavslappnande och lägga mig ner med kuddar under knäna för att vila lite. Jag slocknade så klart 😦 lyckades sova i nästan fyra timmar innan jag tvingade mig upp för att se det förbenade vita på marken..   
Kram  006

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s