Du är det du tror dig vara   #Blogg100 


Jag har levt många liv! 

Så känns det ibland, med människor i olika stadier av det, så har jag formats, precis som du.

Jag har lärt mig en del också och mycket av det var trivialt och onödigt, men just då kändes det viktigt. Jag har nog aldrig känt att mina val vart fel, visste har vissa av dem vart lite ogenomtänkta, men mognas vi inte alla på olika vis. 

Mina val har gjort mig till den jag är, och utan mina misstag, hade jag nog aldrig lärt mig, vad jag egentligen tycker. Jag kan säga idag att jag är stolt att jag vågar ge av mig själv, även om jag kanske gör det med stor respekt för mig som människa och till dem jag lärt mig att lita på. 

För dumsnäll är jag inte längre, i alla fall tror jag inte det, du ser jag vet att jag kommer att fortsätta göra misstag men jag har också insett att det är helt okej 😉 

Jag kanske aldrig blir en stor talare, men jag kan påverka på mitt lilla vis. 

Hur ofta kan du se dig själv i ögonen och säga, -Idag gjorde jag något som jag inte var helt säker på, något jag var rädd att göra, provade något nytt? 
Vad fick dig att gå upp i morse? Hur mådde du? Var du nöjd igår natt då du gick och la dig? Hur ofta är du nöjd med dina egna val?

Kram  

 003

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s