Starta igen och försöka hålla igång.. 001


Om man inte orkar är det lätt att man ger upp, så nu tar jag tag i denna lilla blogg igen. 

Så varför inte starta med utmaningen #Blogg100. En utmaning jag vart med ett flertal gånger, dessutom gått i mål ett par gånger. Visst det var en tid jag skrev innan och efter. Hmm, vi får väl se. Kan ju inte ge upp innan jag startat? 

Så hur står det till i livet? 

Började plugga, bytte städområde, hittade min plats, och blivit fri från många dåliga element i mitt liv 😉  Sonen går ut nian i år och börjar med en ny period i sitt liv. Blir intressant att se hur det kommer att gå, om jag lyckats ge honom något som ger honom trygghet i hans val. Han har verkligen vuxit till, jag är otroligt stolt över honom!

Så nu kan jag inte gömma mig bakom honom längre 😦 Lite skrämmande faktiskt.. vi får väl se hur det går. 

Kram 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s