In med det nya, ut med det gamla… 


Hur jag hamnar där jag är..? Är det ren tur, eller bara slump. 

Jag har börjat en resa, en resa som jag är stolt över att få vara med om! 

Vi i min årskurs tar ”examen” då GAF firar hundra år, så en del av detta blir det i en annan blogg för mig. Jag kommer att avsluta denna snart och hoppas vi ses där ute på nätet någons annanstans 😉 

GAF

GAF är i dag en treårig utbildning som i huvudsak sker under kvällar och helger. Utbildningen har genom åren förändrats i pedagogik och innehåll. Deltagarantalet har skiftat beroende på intresse, inriktning och resurser. Formen har förändrats men flertalet saker är konstanta.
GAF riktar sig till förtroendevalda inom arbetarrörelsen. Kunskaperna som deltagarna förvärvar på GAF skall ge dem kraft, mod och verktyg för att påverka samhället i en rättfärdig riktning. Deltagarna skall efter genomgången utbildning ha tillförskaffat sig kunskaper och arbetssätt som ger dem förutsättningar att bedriva ett fackligt-politiskt folkrörelsearbete på ledande poster, både lokalt och nationellt.

 Jag vill tacka alla er som följt min personliga blogg sedan 2008, jag har fått mycket styrka av att skriva om min och sonens liv, det har vart en del bra och mindre bra inlägg, men med min dyslexi så har jag gett mig själv chansen att våga skriva och det har gett mig en massa. Idag vågar jag skriva, idag vågar jag stå upp och säga, jag behöver hjälp, idag vågar jag inse att jag inte är ensam, för även om det finns människor runtomkring mig som vill trycka ner mig så har jag alltid funnit styrkan på något vis att ta ett steg i taget, ett andetag.. För det är ju så vi alla tar oss fram. Den bloggen jag startar kommer inte vara om npf, det har jag Npf-bloggar för. Min blogg kommer att handla om mig och min resa, kanske tar den vändningar som jag inte kommer att förutse, kanske inte.. Men jag lovar, för mig kommer det att bli väldigt roligt. 

Vi får se om det blir tungt, tråkigt, roligt, arbetsamt, dynamiskt, demokratiskt, eller till och med lättseröst (😉) 

Kram på er 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s