Ibland måste man bara.. 


Har du också känt att du står och stampar, du har en massa energi/idéer/ t.ex? Du vet den där känslan att du vill något så mycket, men just det där saknas som ska få dig att bara ta steget, eller kanske bara få någon som ger dig de där vingarna..

Jag vill, har börjat, stannar ofta upp, planerar, river upp och försöker att fortsätta. På något vis, vågar jag inte ta det där steget.. Hmm. 

Det finns egentligen ingen som vill ställa sig upp och vara den där första/jobbiga, den som egentligen vill väl men inte blir förstod, för så ska det vara och så har det alltid vart. Suck.. 

Så nu efter ett samtal, fick jag knuffen, för vågar du fråga och prata så inser jag att det faktiskt arbetas med liknade frågor som du själv brottas med. Att vara den en av de första ger mig själv ett krav att göra det rätt från början. Och med hjälp så kanske det kan bli lättare att våga inse att jag egentligen vet vad jag ska göra, och kanske våga ge mig själv lite beröm att jag inte kan göra mer än så gott jag kan. 

Nu blev du konfunderad va?  

Återkommer närmare senare 😉

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s