One accomplishment shouldn’t be the end of the road, just the starting point for the next leap forward. #blogg100 100


Japp lånade ett citat av Harvey Mackay och skrev om den för att passa mig 😉 

Nu är denna utmaningen slut för detta året. Denna gången försökte jag inte bestämma vad jag skulle skriva (mer än kanske ett tiotal gånger) det är nog därför jag egentligen aldrig blev helt panikslagen om jag inget kom på för dagens inlägg. Jag skämdes verkligen inte för om jag la in en bild eller kanske en video visa dagar. En dagboksblogg är ju som livet, inte en film med en massa händelser som följde ett manuskript.  Eftersom jag tagit ett kliv bort från sonen denna gång (i bloggen, inte i livet) är väl mer att med tonåringar blir det inte alltid så mycket gjort. 

Nej jag är deffenitivt inte en mamma som måste hitta på något hela tiden, och sonen har väl heller inte vart så social (i alla fall med mig)

Han har vuxit mycket som människa detta året, han tar mer plats som den tonåringen han är. Han kanske inte är som andra tonåringar, ute sent med kompisar, eller borta hela dagarna. Nej, jag har en kille som alltid vart både social då han velat och osocial då han måste. 

Så har mina 100-dagar gett mig något? Visst! Jag tycker om att ge den mina tankar, över det som hänt, det som ger mig frågor. Jag har själv insett att jag tycker om detta med dagboksblogg mer än att nischa den till ett speciellt ämne. 


Jag kommer så klart att fortsätta att skriva om diagnoserna som fick mig att börja, som t.ex att sonen börjar om i sin medicinering. 
Men det får jag fortsätta med en annan dag 😉

Tack Fredrik för i år, kanske blir det en ny nästa.. 

Kram från mig 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s