Ja vad säger man.. #blogg100


Ibland blir jag konfunderad över något jag skrivit, något som jag senare läser och inser att det faktiskt var jag som hittade på just det. Ni som inte har Facebook konto, kan jag berätta att det varje dag kommer en ”minne” över något man skrivit just denna dagen för varje år man vart med på fb. 

Idag kom det något jag skrev för flera år sedan och då hände det där. Jag började alltså skratta över något jag själv skrivit. 

Så med detta, avslutar jag detta lilla inlägg för dagen med just mitt inlägg från några år tillbaka 😉

Jag tänker på natten som gick. Jag vill krama dig hårt. Du kom till mig i sommarnatten. Det som hände mellan oss inatt finns i mina tankar. Du undersökte min kropp, hungrigt sög du på mig.. Det enda som finns kvar efter dig är minnet, märkena & fläckarna i sängen. Nu ikväll vet jag att du kommer igen. Så jag väntar på dig klarvaken & förberedd……….

…….I natt ska du dö din SATANS MYGGJÄVEL!!!!!!!

Trevlig helg 

Annonser

En reaktion till “Ja vad säger man.. #blogg100

  1. Minnet är fantastiskt. Jag försöker skriva en bok. Men när jag själv läser den är det ibland så att jag inte minns allt jag skrivit.

    Kul när man kan roa sig själv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s