Lugn före storm #blogg100 


Jag är ingen metrolog, och ofta så visar ju inte appar och annat skit rätt 😦 så denna morgonen tog jag med paraplyn, även om det inte såg så mörkt ut. Och visst det stod 60% chans för regn oxå. Men jag tänkte ju som vanligt, att jag tar med paraplyn så blir det inget regn, för om jag skiter i det så blir det rena monsunen.  

Det gick ju fint, och smått het och totalt stillastående låg luften på förmiddagen. Jag körde på som vanligt, städade och ordnade en cykel som jag får i veckan, en som min chef ordnat. Är mycket glad över detta, då ett av mina områden ligger lite utanför den vanliga rutten och sparar mig mycket tid. 

Vid halv elva dundrade det till rejält och åskan var över oss plötsligt. Lika snabbt försvann den. Jag kan lova dig att jag var glad över att jag handlat migränmedicin och värktabletter under dagen. Gör det behövdes verkligen och jag slogs så klart ut totalt.

Nu väntar vi ett nytt oväder (enligt tidningen) vi får väl se, ibland blir det rätt 😉

Kram på er därute 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s