Trött i hjärnan #blogg100


Ibland tar vissa dagar ut mig totalt. Visst jag städar ju inte på måndagar, men det är ofta den där sociala biten som kan få ner mig på knäna. Jag ser aldrig då det kommer, och det har inget att göra med att det är för mycket att göra eller något som är fel. Idag har jag haft en riktigt bra dag, mycket skratt och massa trevliga samtal och kamraterna på sektionen. Vi lyckades till och med med ett möte med duktiga skyddsombud, som jag är överlycklig över att få arbeta med 😉 


Jag funderar om gårdagen som var ganska stressande med födelsedagsbjudningarna, dessa söndagar som annars är väldigt lugna för mig och sonen. Ja han kunde ta det lugnt idag och till och med i morgon, då han har studiedag dessa dagar. 

Sedan är det såklart lördagen som blev senare än tänkt, vi gick ju på en konsert som inte började förrän vid midnatt, och jag ramlade i säng vid två tiden den natten..? 

Kan det vara därför jag känner mig som en urvriden trasa? 

Mycket som hänt, mycket som jag aldrig gör, många människor… När man slänger sig in i något nytt, tar det nog på krafterna till slut. Vilken tur att jag har migränmedicin hemma, och en härlig säng 😉 

Kram på er därute 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s