Blir så förbenat trött ibland #blogg100Nu har husägaren (privat) vart snabb igen med en dags varsel vill komma in i lägenheten och kan man själv inte vara med så lämna gärna nyckeln står det..? Hur ska man göra sådant om Jag inte har extra nyckel hemma? Utan måste fixa den av de personer som har den (om något skulle hända som att man tappar eller är bortrest så vill man ju att någon kan hjälpa till) inte lämnar jag nyckeln hemma.. ?

Så nu är tanten sur och så klart går hon på mig direkt, hon har inte tagit kontakt med mig sedan vi var emot varandra i rätten, som jag vann. Tråkigt då det på något vis blir en följetång på något som jag som hyr har rätt att göra.. 😦 

Så snabbt mailade jag så klart att de var välkomna men gärna med mer än en dags varsel. 

Fortsättning följet …. Suck…. 

Lite gnäll så här på torsdagen som förutom detta bakslag vart en bra dag, med många siffror i huvudet 😉 

Kram 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s