Heldag 


Nya människor, ny plats, en radio som inte ville vad sonen ville. Jag kan vara ärlig att jag var lite nervös hur dagen skulle bli. 

Sonen vaknade på jättebra humör, lite för glad i mitt tycke men eftersom han satte på kaffe efter att skuttat in och väckt mig blev han förlåten. Vi har haft någon slags vapenvila hemma de sista dagarna. Både jag och sonen har haft korta stubiner och därmed hållt oss vid varsin sida av lägenheten. Så hans morgonhumör visade mig ganska snabbt att den för stunden är stark. 😉 

Vi drog iväg med bil till Alingsås för att hälsa på ett av stadens alla lägergårdar. På vägen var det försöket koppla in radion med Spotify via bluetooth, och detta höll sonen lugnt på med nästan halva resan. Låt oss säga, jag var imponerad att han inte fick ett utbrott då inget fungerade. Vi hann i alla fall lyssna på lite radio innan ankomst. 

Väl framme var det iväg till en gymnastiksal där de hade aktiviteter, tyvärr var ju inte vädrets makter med oss denna dag 😦  Jag själv rymde då flera killar tog fram bollar. Inte för att jag inte klara av det, mer av hänsyn till de barn som var där. Ville ju inte skrämma upp dem med mina skrik då jag duckade. Jag har blivit bollrädd ju äldre jag blivit. Kanske mer av erfarenhet än att jag på något vis blivit attackerad av dessa små/stora runda hårda ting..

Sonen var med faktiskt i ca två timmar innan den andra killen kröp fram och en tonåring glodde på mig surt och började titta på youtube-klipp 😦 sedan la han sig ner i en av sofforna och somnade. Han hade gjort sitt ansåg han. Tråkigt tycker jag. Nej.. Han vill inte komma tillbaka… Han vill prova lugnare former som kanske familjehem, tiden får utvisa 😉 

Så när vi satte oss för att göra genomförandeplanen så var han ärlig och sa som han tyckte. Nu blir det samtal till vår Lss-handläggare för att få igång sökandet. 

Det blev en bra dag, köttfärssåsen och spagettin blev bytt till potatismos och köttbullar, sonen fick en vilopaus och vägen hem kommer kännas som en paus innan mellon. 

Kram från oss 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s