Alldeles för kort dag #blogg100 73 


Ibland kommer de, dessa dagar man gärna velat pressa in ett par timmar till, bara för att man vill hinna med sådant som är viktiga. 

Det var arbetsmiljöronder hela morgonen och förmiddagen med två chefer. Jag var nöjd fick svar på mina frågor och samtidigt var det intressant att se, hur mycket det förberett sig inför dem. Personalen vi besökte var hjälpsamma och jag fick chans att prata med de flesta, det är när de är på arbetet som man ser deras verklighet, även om jag vet hur det fungerar, så ger det mycket att träffa och dem en chans att få fram sina frågor. 

Jag kände mig inte forcerad på något vis denna gång och det blev mycket gjort på kort tid. Vid 12-tiden blev jag avsläppt vid sektionen. Perfekt tänkte jag och satte mig vid datorn efter lunch och tänkte skriva ner tankar som uppkommit under dagen. Tills telefonen ringde och chefen frågade om jag hade tid att komma på vårt apt. 

Eftersom planen var en heldag på arbetsmiljöronderna så hade jag innan sagt att detta mötet kanske jag inte hann med. Så snabbt fick jag stänga av och dra iväg igen. 

Mötet var i två timmar, sedan tillbaka till sektionen för att skriva ner minnesanteckningar, för att logga ut vid 16 och hem för att laga lasagne till mig och sonen. 

Fötterna verkar och planen för i morgon tänker jag inte en försöka planera. Nu är jag trött i hjärna 😉 

Vad gjorde du idag? 

Kram 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s