Intressant och mycket pill på datorn. 


Idag skulle jag egentligen vart på utbildning. Det blev inget. Så min dag på sektionen blev väldigt rolig och jag fick pilla med sådant som jag tycker om 😉 

På något vis fick jag ihop något till en av de hårt arbetande kvinnorna på sektionen. Men attans om jag nu fattade hälften av allt jag först skulle få ihop till en presentation som sedan blev två och plötsligt hörde jag tre..
Nu efteråt vet jag faktiskt inte hur många jag skulle göra 😀
Så med andan i halsen fick jag spara och springa iväg på en litet möte som var inplanerat. Tyvärr hängde sig mailen så jag fick inget sänt till min privata mail (skulle ju göra finslipningen hemma tänkte jag) men det gick inte att maila. Det tar tid att få ihop en presentation. Och då man har svårt att samtidigt läsa och ha små lappar som kommer, samtidigt som små saker kommer muntligt så tar hjärnan paus ett tag och man får titta ut genom fönstret för att få lite energi.

Så på något vis så fick jag en lugn kväll med en son som drog iväg för att träffa kompisar en stund och jag kan slänga upp mina fötter efter en härligt kylig dusch.

Väntar bara på alla som nu snart börjar att klaga på vår varma försommar. Snart kommer det. Men det är verkligen intressant att bara för över en vecka sedan frös man på väg till jobbet.

Jag tycker faktiskt min dag idag var en bra dag, hoppas resten av veckan blir lika bra. 

Kram 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s