Tre dagar denna veckan…


…Och nu är det fyra dagar ledighet 🙂 Solen är framme och lite värme blir det innan småpustar med små kylig vind ibland tar tag i kläderna. Nej det är inte storm, men går man emellan höga hus blir det små vindar ibland. 


Till och med Slottskogen var trevlig i sin ljusgröna skrud och jag fick mig en härlig promenad på morgonen. 

Denna sista dagen för veckan på sektionen blev full rent ut sagt. Det känns som jag börjar finna min plats. Hade en lite organisationsbakterie i mig på morgonen. Slet ner alla gardiner, packade ner saker, tömde ett skåp och lyckades verkligen få lite ordning, samtidigt som telefonen ringde och medlemmar kom in på olika möten. 

Vi slutade med lite mys, blåbär och glass innan jag tog mig hem för dagen. 

En bra dag, en händelserik dag!

Kram på er 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s