Du kan aldrig förändra någon annan människa än dig själv


Just nu känner jag mig uttråkad. Det är som om jag står på samma ställe. Just nu går jag till jobbet för att bara städa, visst jag är lokalvårdare, ingen förväntar sig mer, jag har tappat lusten totalt. För då jag var på mitt gamla ställe, kände jag att jag faktiskt betydde något. Här är jag verkligen bara städerska. 

Varför känner jag så? Ja, har träffat en del av de ”gamla” gänget, de som jag vart hos, även om det inte alltid var jätte länge, så betydde det något, då jag var där. För dem var jag inte bara en städerska.. Suck.. 

På mitt nuvarande ställe är det ingen som är otrevlig, de är verkligen trevliga, och faktiskt ett av de få ställena som man faktiskt får ett ”godmorgon”, så dessa människor är inga otrevliga människor, egentligen tror jag inte det har med själva huset att göra, utan mer vägen hit.. 

Började idag att titta på andra möjligheter, vi får se hur det går. 

Kram 

Annonser

3 reaktioner till “Du kan aldrig förändra någon annan människa än dig själv

  1. Hej! Jag är också ensamstående mamma med ett barn med NPF.diagnoser. Angående dina rader om hur uttråkad du är, så känner jag spontant att det är ett tecken på att du faktiskt är uttråkad av själva jobbet. Det är ingen skam att städa. Jag har själv jobbat som lokalvårdare, städat trappor/kontor/fabrikslokaler men efter en tid vill man ju utvecklas. Tror att det gäller oss alla mer eller mindre. Det är numera sällan att folk stannar kvar 30-40 år på en och samma arbetsplats. Det positiva med att du känner dig uttråkad är att detta är en indikation på att det är dags för dig att lyssna inåt – VAD VILL DU GÖRA? Vad gör dig glad? Vilka intressen har du? Följ ditt hjärta!! Börja leta efter kurser (finns många distanskurser t e x). utbilda/omskola dig till ett yrke som mer stämmer överens med dina intressen. Som mamma till barn med NPF är det ännu viktigare att ha ett jobb som GER ENERGI. Lycka till nu och jag håller tummarna att du börjar leta i ditt inre på vad du skulle vilja göra! ❤ Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s