En dag av sol/tårta/tåg och härliga skratt 


Du kan inte sälja din blogg med negativa inlägg

Är det så? Jag måste på något vis visa ett yttre som alla kan gå in och läsa för att de ska må bra av något som jag hittar på..? Det är väl det som är bra med blogg100, jag måste våga skriva om det som händer i mig, för japp, jag har en dagboksblogg. Om det blir personligt…så… är jag visst inte säljbar, men jag tycker inte jag skriver bara om hur dåligt allt är..? Hmm, ska kanske tillbaka och läsa, för tänk om det är så att jag alltid skriver om något som är tabu..? Men är det en dagboksblogg om jag reviderar?

Det var ett inlägg angående några välmenande kommentarer jag fått privat och på annat vis efter mitt inlägg igår b

  Nu tillbaka till vår dag i dag 😀 För visst har det vart en bra dag med en liten tågutflykt till Kungsbacka för att fira systersonen som blev ett år äldre. På något vis inser man att tiden har verkligen sin gång dessa dagar. För jag minns när denna mannen (han fyller + 25-år) var liten och busig. 

Snart firar jag sonen som blir 15 :O, japp jag har en stor kille nu. 

Det blev härliga skratt och trevligt sällskap, en härlig känsla då jag ser hur mycket sonen blivit mer säkrare i dessa tillfällen. Han var otroligt lugn och följde med i våra samtal väldigt bra. Mycket stolt mamma på väg hem med en son som helst stängt ut alla intryck med youtube (nu efteråt) 

Ibland får man bara slänga sig ut och hoppas att fallskärmen slår ut i rätt tid 🙂 

Hur var er lördag? 

Kram  

 

Annonser

4 reaktioner till “En dag av sol/tårta/tåg och härliga skratt 

  1. Gillar personliga inlägg. Inte ytliga ”allt är perfekt” . Jag skriver som det är utan att försöka försköna. Det är som det är… 😉
    Härligt med en bra dag! 😊

    Gilla

  2. Skriver jag en eländesrubrik eller på annat sätt relaterar till ett katastrofliknande inlägg får jag många fler läsare den dagen, så ibland kan man undra vad som lockar mest, eller hur? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s