”Mirakel börjar hända när du skänker lika mycket energi till dina drömmar som du gör till din rädsla” Blogg100


Vilken underlig natt jag har haft..

Först så somnade jag faktiskt innan ”planen” var, sedan vaknar jag vid halv tre av inget speciellt, utan får snällt stänga av ljudboken som fortfarande var igång för att gå och borsta tänderna sedan tillbaka till min säng. Men tror ni jag klarade av att 010somna..? nepp, där låg jag tror jag i nästan två timmar och försökte (visst jag backade ljudboken också) tills jag somnade om och vaknade vid sex (allt för tidigt) Hmm

Smått less på dessa uppvaknaden så jag tog tag i min (pappers) bok och började att läsa den med en trevlig kopp kaffe 😉

Undra om detta är vanligt ju äldre man blir?

Sonen ramlade in efter 12 och vi intog en lättare lunch, sedan har han vart spårlöst försvunnen i sitt rum. Jag fick till och med gå in för att kontrollera om han fortfarande var i lägenheten, det var så tyst och jag är van att höra något (film eller spel) där i från oftast. Stakaren hade nog en sen kväll i går med sina kompisar att de kanske inte fick så mycket sömn, för min son låg utslagen i sin säng.

Min mor ringde mig också med en uppdatering för min och sonens sommar, blir en trevlig resa som planerats och jag ser verkligen fram i mot att åka 😀

Kram från oss idag

img_3588-37

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s