Aha 


När jag har mina dagar på sektionen så känner jag mig alltid slutkörd efteråt. Och nu förstår jag varför 😀 
Då jag har ett jobb sedan ett par månader tillbaka där jag rör på mig hela tiden. Så vill kroppen inte sitta still, men det är lite svårt att gå omkring då man ska sitta vid en dator. Jag trivs verkligen att göra  

 måndagar, eftersom det aldrig är stilla den dagen. Nu menar jag inte att den andra dagen som jag är där är tråkig, det är ju denna dagen jag får gjort mera administrativa uppgifter. Dagen efter den är jag mer trött … Hmm Men strand vad jag trivs ❤  
Kram  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s