Njuter/myser/ tvättar/städar 


Sista dagen och natten som jag är barnfri. Inte har jag slagit klackarna i taket heller (börjar inse att jag blivit väldigt tråkig) 
Så klart fick jag inte sova lika länge denna natt :(. Klockan 03 vaknade jag första gången och satte mig och bläddrade i en bok (ville inte börja lyssna på den som jag håller på med nu, då skulle jag aldrig somna) vid fem tror jag att jag slocknade ingen, för att vakna pigg klockan sex. Suck.. Ja, det var bara att gå upp och ta en promenad på morgonen. Lite kylig var den men med rask takt fick jag upp värmen snabbt.  

 

När jag kom hem för att få i mig kaffe o frukost, insåg jag att jag inte haft mina glasögon på nästan hela tiden, ja i alls fall sedan jag kom hem från jobbet. Efter att vänt upp på halva lägenheten gav jag upp och bestämde mig för att ta linser. Ingen rolig uppgift då det är pollen i luften och jag redan vart på promenad utan att ta medicin. 
Så med röda vackra ögon har jag i alla fall sprungit mellan lägenheten och tvättstugan, samt fortsatt med tömning av skåp (som jag började med förra veckan). 

  

Nu äntligen är tvätten gjord och japp jag hittade till och med ett golv både under allt skräp/kläder i både min och sonens sovrum. Det är faktiskt en härlig känsla att tömma ;D
Vad gör du då du är barnfri?

Kram  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s