Tre nätter och två hela dagar. #blogg100


Det finns faktiskt inget så skönt att vakna tidigt men utsövd 🙂 Jag somnade under tiden som jag lyssnade på en bok igår kväll.  Japp var tvungen att spola tillbaka för att förstå slutet, inför starten med bok två i denna serie. 

  

Så en rejäl dos kaffe och framflyttning av tvättiden till i morgon. Tog jag mig ut till en molnig dag (solen tittade fram då och då) Ville handla något till mig, blev alltså en tur till några second hand butiker. Hittade inte det jag ville ha, men kom ut med en tygväska och två scarfar för 74kr 😀 

Sedan blev det en tur mot nordstan och en liten butik som jag brukar handla nudlar på. 

   

Väl vid Brunnsparken möttes jag av vackert klädda kvinnor och musik. Stannade till en stund innan jag tog mig hem. 

Nu ska jag fortsätta att njuta av min ungdomsfria helg. (Psst.. Har redan pratat med honom via mobilen i morse) 

Hur var din lördag? 

Kram  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s