Tillbaka


 Två hela dagar försvann 😦

Två dagar för att någon hade bestämt att ”bada” i parfym. Det behövdes inte mer än så.. 

Det skrämde mig först, för visst har jag haft problem med det, men inget som denna gången. 

Det sjuka är att jag hört/läst att migrän skulle bli lättare ju äldre man blir. Psst.. mitt huvud har visst inte fått den informationen.. 

Det hände på måndagen då jag var på sektionen. Något som jag känner att jag tyvärr inget kan göra åt. Vi får ju medlemmar som kommer och går, svårt att se till att alla som kommer till oss ska veta sådant.. Hmm.. 

Medicinen var heller inte till någon hjälp, för morgonen var värst och jag kan ju inte ta medicin innan jag vaknar. Sedan tog det tid. Trodde faktiskt att jag skulle klara av att gå till jobbet på onsdagen, men den tidiga morgonen gjorde jag inte samma försök som tisdagen. Så sängen och mycket sömn, efter medicinen så klarade jag av att fixa pizza till sonen och mig (hembakat) 

Kram från mig  

 

Annonser

4 reaktioner till “Tillbaka

 1. Jag vet också hur det är att ha migrän. Kanske det inte var det, men min doktor sa så. Jag blev i alla fall av med det han kallade för migrän. För jag fick en hjärtinfarkt och fick bland annat en kärlvidgande medicin. Sen har ”migränen” varit borta! Kolla om det hjälper dig med.

  Gilla

  1. Intressant att du tar upp detta. Detta frågade läkaren mig, eftersom jag faktiskt blev körd från just den vc till akuten bara för några månader sedan. De trodde att det hade med mitt hjärta att göra. Men var som tur en väldigt stark ångest attak för något som hände dagen innan. Så nej, för mig var det en migränattack (hade aldrig klarat av medicinen om det vart något med hjärtat)

   Gilla

 2. Men fy att få en sådan kraftig reaktion. Ni kunde kanske sätta upp en lapp om att sektionens lokaler är doftfri? Men visst är det svårt att få folk att förstå sånt där. Jag är också känslig mot dofter men får inte lika starka reaktioner som du.

  En gång när jag åkte långfärdsbuss var det en kvinna som sprayade på sig parfym på bussen precis innan hon själv skulle gå av. Tack och lov kunde chauffören dra igång extra ventilation på min plats men jägarns så dåligt jag mådde.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s