Aliquando et insanire iucundum est” Det ni ;)


Jag blir oerhört stressad av små saker som det här med sommar/vintertider, för även om detta händer mellan lördag och söndag så tar det attans lång tid för kroppen att fatta vad som gäller (eller är det hjärnan?)

Så denna trevliga morgon så vaknade jag upp med ett ryck, för även om det vart en timma extra så har det ju vart ledigt en dag till, utöver det som man då man arbetar vardagar är van vid.. sommarvikt

Tillbaka till mitt bryska uppvaknade kl 06, fast egentligen med den nya tiden som var 07, så hann jag springa omkring som en yr höna ganska länge innan jag inser att det faktiskt är söndag.. Det tog lång tid för mig att komma ner i varv efter det, tur att det finns något som heter kaffe 😉

Vi hade faktiskt inget planerat förutom ett besök hos vänner senare under dagen, så sonen fick tid att umgås med avlösningen ett par timmar innan vi drog iväg. Det är faktiskt dessa dagar då vi två som annars är ofta ensamma inser hur bra min son är på att umgås med vänner som han inte träffat på länge, det är som om de aldrig vart ifrån varandra.

Med lite lassagne i magen med två öl och en irish coffee, så har vi äntligen landat hemma..

kram

img_3588-23

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s