Oj många besök idag….


allegiant Blev en tidig morgon, vaknade vid fyra och somnade inte om, tror det är för att jag gått upp tidigt ett par dagar nu, och kroppen tröttnade tidigt igår och sedan vaknade jag (så klart) tidigt.. 😦

Så fram med datorn och fram med lite filmer, tillsammans med kaffet (så klart)

Två blev det innan sonen vaknade och kom in och myste lite med mig..

femte vågenJag har väntat på Allegiant ganska länge, så den blev det först, men då jag hittade Femte vågen, tänkte jag att jag nog borde se den också, rekommenderar för dem som tycker om dysotopiska/sci fi filmer…

Nu ska jag faktiskt börja med lite hushålls arbete, sedan får vi se, hoppas er helg blir fin ❤

Ja, glömde… Hoppas du som hittat min sida idag hittat det du letar efter 😉 Många klick av en personen denna morgon.. Du kan maila om det är något speciellt du letar efter, allt här är öppet..

Nu ska jag fortsätta min dag, vad har du planerat..?

Kram img_3588-22

Annonser

2 reaktioner till “Oj många besök idag….

 1. Tänkte bara fråga hur man kan se vem som har läst/klickat i sin blogg? Kunde vara lite roligt att se vilka som läser det man skriver 🙂
  Glad Påsk!
  Anna

  Gilla

  1. Vet faktiskt inte hur man gör på blogspot 😦 men WordPress ser jag hur många som besökt och hur mycket o vilka inlägg som är lästa bland annat. Får också ett mail från WordPress då det blir mycket trafik från någon också. I morse ramlade det in tre st på mail kontot.
   Hoppas du kan ta reda på hur det är på din blogg. Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s