Nu blir det andra bullar 


Jag avskyr verkligen att komma tillbaka till min arbetsplats då jag vart borta en tid! 

   Inget är iordning alls och inga vikarier klarar av denna enkla uppgift som att se till att packa upp i förrådet eller fylla på papper på TOALETTERNA!  Ta ut sopor GAHH!!!  Ibland undrar jag vad de tänker på och vilket ansvar en borde ha..? 

Så med detta började min dag! 

Det första jag lägger märke till är att vagnen inte är påfylld… Sedan att det finns tre djävla fulla sopsäckar som stinker i städrummet… Och vi ska inte tala om att allt papper för att torka händerna på i tre allmänna toaletter var slut, så då lägger man in pappershanddukar på handfatet.. Var tror ni att de låg? På hela golvet… 

Så med allt detta plus mitt vanliga städ skulle jag iväg på två arbetsplatsträffar och vara trevlig.. Hmm… 

  
 

Det var bara att börja andningsövningar på vagnen och försöka slappna av. Det gick bra till jag insåg att vissa ville jag bara slå något hårt i huvudet på. Jag förstod ganska snabbt att jag inte klarade av en massa skitsnack, så på ett av de två mötena jag var på fick jag verkligen bita mig i tungan för att inte säga vad jag verkligen tyckte eller inte. För det är ju inte mitt jobb att ansvara för arbetsmiljön. 

Något som faktiskt är lätt att börja ”hjälpa” till med. Jag insåg att nu är det stop på förslag och tips till cheferna, för detta tar de ändå inte till sig 😦 

Så lite besviken efter dagen är jag, som jag fick avsluta med städvagnen minus frukost och lunchrast (måste vi tillägga) För jag insåg att det behövs kanske mer hårdare nypor mot dem som är tysta. När jag som säger till och frågar de där obekväma frågorna på dessa mötena var tyst för att se om någon annan skulle öppna munnen. Så såg jag med klara ögon att jag sitter på ett möte med vuxna människor som betalar skatt, sköter hem och familj som inte klarar av att själva öppna munnen då det gäller sin egna arbetsmiljö! För säger du inte i mot  eller för något, så anser jag att du inte ska klaga. 

Tyvärr är det oftast dessa vuxna människor som tycker en massa efteråt, hemma, på fb, med sina vänner, och inte att glömma på fika eller lunchrasten på jobbet. 

Kram  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s