En riktig käftsmäll #Blogg100


Jag tycker om att hjälpa människor! Inte inom sjukvård eller liknade skulle aldrig klara av sjukdomar, skador och sådant, så… All heder till er ❤️

   Det jag tycker om är att finna hjälp via lagar, afsar, kollektivavtal, ja till och med dem jag arbetar med. 

Jag sitter på en av sektionerna i Göteborg, varje dag förutom den dagen och helgen så städar jag. Jag har haft en oerhörd tur att hamna på en av dagarna som det är lite stiltje på. Och med detta har haft tid till att hjälpa med mer skrivande arbeten (framför datorn alltså) 

  Så med detta i bakhuvudet bestämde jag mig för att gå in idag. Hmm det var definitivt inte lugnt. Jag kom in på morgonen, bryggde kaffe sedan loggade jag in på min dator och fortsatte skriva på en påbörjad lista, som jag startat på den ”lugna” dagen. 
Jag hann till ett mening, sedan vart det kört. Jag fick mig en ordentlig hjärnkörare och satt nog som en fågelholk på vägen hem. 

Det mest intressantast var ju inte att jag tyckte att det på något vis var en dålig sak att få mycket att göra. Jag tyckte om min dag, för den kändes oerhört givande. Jag fick träffa många människor och det gav mig mycket att inte bara sitta framför datorn. På något vis tvingade det mig att prata. Många som känner mig skulle säkert skratta, men jag kan känna mig olustig i mötet med okända människor och dessutom var jag tvungen att inse att fråga om hjälp är okej. 

Nej min dag gav mig i käft smäll och jag behövde detta för att inse att jag också kan ge med mig att jag blivit lite för nöjd med hur lite jag vågat. 

Det får nog avsluta min lilla inlägg idag. 

Kram  

 

Annonser

En reaktion till “En riktig käftsmäll #Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s