Rocka sockorna #blogg100 


 Då jag började med mitt inlägg i morse, så handlade det om att jag inte hade någon ork att göra något som var socialt med sonen på helgerna. Inlägget var så deprimerat att jag var tvungen att lägga den som utkast för jag tyckte det blev så jobbigt att läsa..

Efter lunchen gick jag in på Fb och slötittade med mobilen och såg att Nina hade lagt upp att hon skulle iväg med familjen till Rocka sockorna. Så jag tog sonen och drog iväg till Världskulturmuséet och vi rockade med Panetoz. Sedan blev det autografer och sonen var glad över att hamna först i kön till den (den blev lååång) En lyckad liten paus från våra fyra väggar så att säga 😉 

Kram  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s