Vardagsbetraktelser


 

Jag tycker verkligen inte om att duscha då jag ”reser” bort för ca 1-2 dagar. 

Inte för att jag inte tycker om att vara ren  eller att tvålen (om man använder den) luktar konstigt. Inte heller för att det är ett annorlunda ljus/ljud eller storlek. 
Uan för att jag inte klarar av att få rätt temp på vattenhelvetet! 

Nu imorse så fick jag flera gånger snabbt som en vässla dra mig undan. Och det är ingen lätt eller vacker syn för en lönnfet medelålders kvinna som mig, först för att jag inte är en vacker syn blöt i spegeln eller för att golvet är halt av allt vatten som min nätta kropp drar ut i farten. Och varför gör jag det? Pga av att vattnet blev kokhet ömsom svinkallt. Jag känner inte för att väcka alla andra kursdeltagare med mina skrik. 

Jag fattar inte inte varför ett I-lands problem som detta kan vara så stort. Kanske har det med vår egna hemma som tar evigheter att värma upp sig..? 

Vad tycker du INTE om då du sover borta?!

Kram i kylan 😘   

 

Annonser

En reaktion till “Vardagsbetraktelser

  1. Haha, känner igen mig. Duschar inte heller gärna borta. Men värst är nog alla nya ljud som gör att jag första natten på ett nytt ställe ligger och lyssnar. Även om jag sover så lyssnar jag. Minsta lilla annorlunda (läs nytt) ljud så vaknar jag. Vilket gör att dagen efter blir väldigt sömnig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s