Konstituering och planeringsdagar 


 
Hmm nja för den som inte sitter i den gruppen jag sitter i så kanske det låter smått tråkigt. 

Dagen idag har vart (för mig) väldigt lärorikt, för är man inte med så vet man oftast inte hur det kan vara. 😉 

Vi är på den sektionen som jag sitter i väldigt olika, det ger en bra nyans på de olika typer av arbetsgrupper som vi hjälper. Vare sig det är inom vård, skola, utbildning eller fastighet (ber om ursäkt redan nu om jag missat någon, trevlig   migrän igen) 

  
När jag åkt iväg i morse till detta, så var det nytt för mig. Tänkte mer om kavajen kanske satt lite för löst eller att de skulle inse att böckerna kanske inte var helt i  


 bokstavsordning (så att säga) För det är otroligt lätt för mig att trycka ner mig och det jag kan tillföra gruppen. För även om jag vart där sedan hösten 15, så har mina frågor inte blivit färre utan fler. 
Kan vara så att jag har svårt att ta min plats? Men ju längre tid jag har med mina kamrater desto mer inser jag att de som jag måste ha vart nya i sina uppdrag. Men som alltid är det lätt att först trycka ner sig i skorna innan man vågar titta fram och lyfta hakan. 
Tråkigt blev det inte! (denna första dag) utan så mycket skratt som det oxå funnits fick mig att slappna av och våga fråga, för i min värld borde inga frågor vara dumma 😉 Det gick fint och mina frågor blev besvarade och jag är nöjd. 

Nu ska jag bara dra mig i nackskinnet och försöka mentalt ta tag i min självkänsla och pusselbitarna borde falla på plats. 
Kram på er  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s