Börja dagen med ett leende så har du det avklarat


Jag lyssnar ofta på böcker, något som får mig att slappna av. Med tiden så slutade jag att lyssna på svenska och startade med böcker på engelska. I början var det mest för att de böcker som jag ville lyssna på inte alltid hunnit komma på svenska, efter ett tag så tyckte jag faktiskt att det blev mer underhållande på det språket så nu lyssnar jag endast på engelska. 
Med detta så har jag konto på Storytel, de flesta vet säkert vad det är. Men för dig som kanske missat den massiva reklamkampanjen som de har i omgångar, så är det böcker i E och ljudboks format. Så har man en tablett kan man läsa, jag äger ingen och tycker det blir tråkigt att läsa via mobilen. Så ljudböckerna är dem som jag väljer oftast. 

   Jag har då jag lyssnat på något som är spännande blivit skrämd då någon kommer bakifrån. Detta hände i måndags. Ofta då jag är först på jobbet på morgonen så tar jag på mig hörlurarna för att ha något trevligt att lyssna på under tiden som jag städar, det kan bli smått ensamt på morgnarna 😉 Denna morgonen var det så mycket att göra att jag inte hade koll på klockan och en av alla de dom arbetade i huset ropade på mig, precis då hände det en massa spännande i boken hmm ni fattar hur det gick. Jag skrämde nog kvinnan med mitt skrik, och bad så mycket om ursäkt (jag skrattade gott efteråt) 
 

 Det som är smått pinsamt är att när det blir något roligt så brister man så klart ut i skratt utan att tänka sig för. Min son har ibland kommit ut från sitt rum endast för detta, eftersom han undrat vad jag håller på med. 
I morse hände det igen 😜 på vagnen 
 

 På väg till jobbet så var det så roligt att jag nog skrattade nästan hela vägen till jobbet HÖGT, eftersom jag var nästan ensam på vagnen då jag gick på så tittade jag ut genom fönstret nästan hela vägen. Tänkte ju inte alls på om jag var ensam eller inte, och inte på att jag skrattade högt. På väg av vände jag mig om för att se om en bekant (som brukar åka samma vagn) var på. Och möttes av ca 20 personer som stirrade på mig med ett stort leende. Jag insåg efteråt att det nog var mitt lilla skrattanfall som kanske gav dem detta. För jag kan lova att ofta (Den tiden på morgonen) är alla de som åker vagn, nersjunkna i sätet med hörlurar eller en tidning och japp vissa kan ha somnat.  
Kram  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s