Springer vi till eller springer vi ifrån?


 

En väldigt mörk och dimmig morgon som mötte mig då jag gick hemifrån. Ni vet en sådan tät en som oftast finns i skräckfilmer. Man kan säga att även om jag visste var jag var och borde känna mig någorlunda trygg, så kröp det kalla kårar längs min ryggrad. 
Min dag efteråt har faktiskt rusat förbi, men så är det då man får lite möten som jag inte planerat in, men min arbetsplats blev ren och jag hann till och med tillbaka innan dagens slut, så jag kunde avsluta på ett tillfredsställande sätt. 

Sonen går på en ny penicillinkur, jag är inte så glad över det.. Eftersom han faktiskt för bara några veckor sedan avslutat en annan, då för halsfluss, denna gången för öroninflammation 😦  Men det är svårt att argumentera med en läkare om fördelar och nackdelar då jag knappast har något annat botemedel 😦 

Jag är otroligt rädd för att sonen ska få allergi för penicillin, både jag och min far har svår allergi för detta och jag vill inte att min son får liknade. Han har ju nästan fått alla de allergier som jag har redan 😦 Undra om man kan ”ärva” dessa..? Min syster har inte lika många som mig, så jag är väl den felande länken 😉 

Nu ser vi framåt åt ljusare och FRISKARE tider 😀 

Kram  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s