Det här med fredag… 


Jag har något minnen om att jag skrivit något liknade men kunde själv inte hitta det här i från bloggen 😦 

I alla fall tillbaka till min titel… 

Jag arbetade till sjöss i 11-år och innan det ofta olika typer av arbeten där helg ofta var representerade i mitt schema.. Så det där om att snart är det fredag ofta gick förbi mig. För ofta förstod jag aldrig fascinationen av denna dag. 

  Sedan 2007 har jag nu äntligen börjat att fatta det här med dagen. Och är verkligen imponerad över hur snabbt man vänjer sig vid denna känslan. 

För mig är det inte klackarna i taket, mer det här som jag älskar ”tystnaden”. För jag har märkt hur mycket av detta jag nästan kräver för att ladda batterierna. Kan ju vara en anledning varför (då jag mådde som sämst) stängde av tv, på kvällarna. 

Dessa helger som vart nu är för att sonen vill ha mig som sällskap då Melodifestivalen är igång som jag bänkat mig framför den. Men annars har jag inte känt någon saknad av den. Det kanske är åldern? Vem vet? Eller så lyssnar jag mer på kroppen nu ön förr. 

Så fredags mys, är inget tvång, men fredagstyst är mitt mys nu för tiden 😉 

Hur slappnar du av? 

Kram  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s