Ibland blir jag så rörd över de som finns i mitt liv. #Blogg100


Sedan tre veckor tillbaka har jag insett att jag visst har de där vännerna som finns där då det kniper till. Då jag och sonen blev sjuka under vecka 7 fick vi hjälp med inhandling av diverse matvaror och idag blev jag glad över de vänner som jag lärt känna i mitt fackliga arbete. 

Idag var det Ao-dag med ett flertal av de arbetsplatsombud som arbetar för medlemmarna. 
Efter någon timma in på dagen försökte jag få kontakt med sonen som låg hemma och var sjuk. Ingen kontakt och jag började stressa upp mig, eftersom samtidigt som det var en viktig dag för mig, så kommer så klart familjen först. Så efter ett samtal till ett av ombuden (som jag visste hade tillgång till bil) så blev jag hämtad och körd hem.  

 Och där låg sonen utslagen i min säng och jag springer in och så klart väcker honom på ett kanske inte så milt vis 😦 Han satte sig i alla fall upp sig till slut och insåg väl att mamma stod mitt på dagen framför honom. Stackaren hade ganska hög feber så jag pratade lite med honom och fick i honom febernedsättande. Sedan letade vi efter hans mobil som vi till slut hittade under honom 😀 Han hade somnat på den.. 

I alla fall drog vi snabbt tillbaka till Ao-dagen och jag smsade sonen varje timma senare. Insåg ganska snabbt att i morgon blir en dag hemma med killen och massa mys i stället. 😉 

Underbara vänner tack som senare frågade mig hur sonen mådde. Konstig känsla det är att inte vara van vid att någon faktiskt skänker en tanke åt mitt håll och på vad som händer. Hmm


Kram från mig  

 

Annonser

2 reaktioner till “Ibland blir jag så rörd över de som finns i mitt liv. #Blogg100

  1. Krya på killen och njut av din upptäckt att du inte är ensam! Väldigt många kan relatera till oron när ens barn är sjukt och det är klart man hjälper varann, även om man inte är bästa vänner.
    Vem vet, det kan ju bli så?! 🙂
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s