När vardagen får ta en paus 


Vid ett i natt kom sonen in till mig gråtandes och jätte varm. Stackaren hade fått väldigt hög feber. Så natten fick fortsätta med en kamin bredvid mig. Och några uppvaknanden innan väckarklockan påminde mig om att gå upp kvart i fem. 😦 Vi kan lätt säga att jag var smått trött… 

 

Jag möttes i alla fall av ett trevligt väder och lyckades ta mig till jobbet i tid och snabbt lära upp den vikarien som skulle ta över för mig. Innan jag fick möta upp sonen för att åka till sjukhuset och kontrollera hans öra (som vi bokat dagen innan) 

Jag var verkligen imponerad hur duktig han var men oxå lite rädd att detta skulle ta på hans krafter. 

Inget fel på örat och vaxet som täppte till togs bort med sug och vi åkte hem snabbt. 

Det roligaste var då jag krävde att han skulle lägga sig och vila, var att han sa att han skulle smyga sig iväg ( för mamma skulle säkert somna innan)  killen la sig bredvid mig och ca två minuter senare hade han slocknat. (Det gjorde jag med) 
Så nu ligger tempen på över 39 och min underbara son är totalt utslagen 😦 det finns inget mera att göra än att ta en liten paus från vardagen och ta hand om sjuklingen. 

Lite från sjukstugan kram  

 

Annonser

2 reaktioner till “När vardagen får ta en paus 

  1. Ibland behöver vi litet paus från vardagen för att få ny kraft och inspiration att traska vidare. Jag tror kroppen fixar det åt oss ibland… 😉

    Hoppas sjuklingen snart är pigg igen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s