“Only in the darkness can you see the stars.” #blogg100


På något vis insåg jag att jag är skitdålig på att flörta. 😦 Jag menar det var så länge sedan att jag faktiskt inte längre vet hur jag ska göra. Men först måste vi titta på mitt liv och där jag förmodligen skulle kunna hitta något är ju på arbetet. För inte har jag några intressen utanför mitt arbete och liv hemma.  

 Såååå… där jag är nu, finns pensionärs föreningen, öppna förskolan och biblioteksbesökare. 

1, inte intresserad av de äldre (så klart inget fel på att de inte ska hitta kärleken) men någon som kanske inte är äldre än ca 10-år vore trevligt. 

2, Nyblivna pappor (Hahahaha) knappast

 3, De som besöker bibliotek dagtid är antingen där med en STOR barngrupp eller sitter vid en dator. 

Sedan kommer vi till mig o mina erfarenheter av flörtande. Jag tror faktiskt inte jag någonsin gjort det. 

Så tittar man på någon längre än vanligt? Och i så fall när tittar man bort innan karln försöker dra sig undan för den galna medelålders kvinnan inte slutar… Hmm 

Blinkar man? Jag kan inte blinka med ett öga, har aldrig kunnat det… Jag skulle åtminstone få kontakt av någon eftersom det säkert skulle se ut som jag har ett epileptiskt anfall. Ambulansmän är ju sådan där dröm män.. Nej så långt skulle jag inte gå..  

Tror man går fram och säger hej..? Eller och sedan…vad…? Vad säger man efter hej? -Fint väder vi har..? (Suck)   

 Internet och date… Har provat det…. Men inget händer !! Har haft kontakt men ingen erbjuder att träffas…. Det gör ju att man till och med med den finaste bilden på sig själv känner sig totalt ner ratad.. Jo! Jag kan träffa män som jättegärna vill träffas i ”smyg” på nätet 😦 Fan det är jag ju inte intresserad av. Har man haft torka i ett par år nu så försvinner den ”lusten”. Suck jag är patetisk… 

Så hur gör man för att ta sig ut… Och våga doppa tån i vattnet? 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s