Behöver en spark i arslet!


Saknar att jag inte haft ork att skriva, eller ja, allt de sista året eller två åren.. Någonstans i all dimma så vaknade jag upp och insåg att jag är den som bestämmer hur mitt liv ska vara.. För visst är jag bra att sparka på mig själv då jag ligger..

Nu är det inte så att jag vet hur andra försöker ta sig upp i ur mörka rum, men jag måste för min och sonens skull ta tag i mig och honom, jag börjar smått med min egna utmaning som jag försökte börja med för något år sedan, att skriva något varje dag här på bloggen. Kanske inte hjälper er som läser, men jag kanske får något som jag måste hålla reda på. För är det inte så att man alltid måste ta det där första steget, någonstans, eller som andra säger, slänga sig ut över stupet.., för landa gör man ju alltid..?

Utmaningen var en 365 dagars utmaning som jag kopierat och modifierat om lite för att det ska passa in för mig, jag vill inte  kalla det för 365 (eller 366 som dagarna i 2016 kommer att bli) utan det blir mer en veckoutmaning, med olika ämnen.. , även om jag kommer att numrera dem varje dag,

Så, Januari månads rubriker kommer handla om detta:

1, Ser du ett nytt år som en chans att börja om eller är det bara som vilken tid på året som helst?

2, Länka till ett inlägg du skrivit som du tycker borde läsas igen

3, Tummen upp/ner – 2015

VECKA 1 – BARNDOMEN

4, Vad var populärt när du var liten?

5, Hur var du som barn?

6, Vad var det bästa med din barndom?

7, Om du fick chansen att gå tillbaka till att vara barn igen, skulle du ta den?

8, Tipsa om en lek du lekte som du tycker barn idag borde testa på också

9, Tummen upp/ner – Händelser från barndomen

10, 5 leksaker/böcker du tyckte extra mycket om som barn?

VECKA 2 – FILM

11, Vilken är din favoritfilmgenre?

12, Ser du helst på film hemma eller på bio?

13, Vilken är din favoritskådespelare?

14, Om du fick leva i en film, vilken väljer du?

15, Vilka filmer skulle du aldrig titta på, och varför

16, Tummen upp/ner – Filmer

17, 5 filmer man inte får missa

VECKA 3 – DJUR

18, Har du klappat ett vilt djur?

19, Vad är det roligaste du sett ett djur göra?

20, Viktiga organisationer som arbetar för djurens rättigheter?

21, Om du fick välja fritt på alla djur i hela världen, vilket skulle du ha som husdjur?

22, Länka ditt favoritdjurklipp på YouTube

23, Tummen upp/ner – Husdjur

24, 5 djur du tycker ser riktigt roliga ut

VECKA 4 – SOCIALA MEDIER

25, Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?

26, Finns du på några andra ställen än bloggen som du vill göra lite reklam för?

27, Vilken Face Book typ är du?

28, Om du bara fick välja ett socialt medium att vara på, vilket skulle det bli?

29, Länka till en person/företag som du tycker sköter sig bra i sociala medier

30, Tummen upp/ner – Sociala medier

31, 5 slags statusuppdateringar/inlägg du stör dig på sociala medier

Då kör vi 🙂

tassartyst.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s