Måndags gnäll


Ibland känns det verkligen som om jag aldrig får något lugn. Hela tiden är det jaga, förklara, ordna och då både fritid och på jobbet. Börjar tröttna på det 😦   

Jag skulle bara vilja göra det jag ska så att saker och ting kan falla på plats  så jag senare kan fortsätta med nästa projekt. Men jag lovar, på något vis finns de där förbannade snubbeltrådarna där gömda och förrädiska. JAG VILL FÅ ANDAS, bara en dag, en vecka, en månad utan att något inte ska ställs till det totalt! 
I morgon är det nya beslut som vi föräldrar ska få ta del av från skolan som sonen går i, och det jag redan fått reda på, gör mig bara trött. 
Sedan försvann avlösningen på onsdagarna för de glömt att lägga in en ny då den vi haft fått nytt jobb. Och kanske.. Så kommer det en ny nästa vecka. Men då sätts väl ingen på de fyra timmarna som det togs ett beslut på i december säkert inte in.. Avlösningen är skit ! De har ingen som helst framförhållning, de klarar inte ens av att få ihop fyra timmar på fyra månader. Nu är vi sex timmar till utan avlösning!
Jag försöker hålla huvudet över vattenytan mitt i en full storm (känns det som) och min gula badanka kan ju inte hålla mig flytande. Jag får inget grepp längre.. Trött.. Och jagad… Så känner jag mig.. Kanske dax att inse att även om mitt nuvarande jobb är ett av det bästa jag haft, så kanske jag inte är stark nog att kämpa för något som inte är lika viktigt som jag och min sons liv. 
Energi är något jag borde få lika mycket som jag känner att jag får tid att ladda..  Men mina batterier börjar sina…  Trött, bara trött och jagad. 
  
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s