Helgens böcker och en liten dikt.. #Blogg100


Den här helgen blev det två böcker, vädret var ju fint men kallt i lördags så med detta blev det ingen son som ville ut. Så tvätt och städ fick det bli. Söndagen startade fint med allt för tidigt uppvaknande, men jag ville inte somna om.. Det blev ju sommartid i natt och det tar verkligen lång tid att synka denna lilla skittimma som vi ändrar två gånger om året 😦 

Så jag lägger in en dikt som jag skrev för länge sedan. Jag inser att mitt diktskrivande säkert inte följer de regler man ska (men det har jag aldrig brytt mig om ändå ) mina ord kommer ofta från mitt lilla liv oftast, förutom de som jag nämner som påhittade..  

Frisk luft

Jag


smekte mina fingrar


dina bekymrade rynkors

motorled

på din

pannas landskap

La tårarna i burken

av misstag

~~~~

Ställde min stolthet

i givakt

framför rädslan

~~~~~

La dina hårda ord ord

bakom mitt skratt

och dansade lätt

~~~~~

Vetandes

att jag valde slutet

själv

Insåg du det?

COPYRIGHT © anne 

Böcker denna helg 🙂 

 

Jeff Winston was 43 and trapped in a tepid marriage and a dead-end job, waiting for that time when he could be truly happy, when he died.
And when he woke and he was 18 again, with all his memories of the next 25 years intact. He could live his life again, avoiding the mistakes, making money from his knowledge of the future, seeking happiness.
Until he dies at 43 and wakes up back in college again…

 

 This is the setting for the parable of Evey, a young woman saved from death by a masked man calling himself V. Beguiling and dangerous, V ignites the fuse of revolution when he urges his fellow citizens to shed the blanket of tyranny and oppression they have permitted themselves to be cloaked in. While those in power take steps to neutralize the threat, police pursue the mystery of V, unaware of the terrible truth that awaits them. But it is Evey who, with V as her enigmatic guide, sets out on the painful path of deception and self-discovery, deconstruction and re-creation, vindication and vengeance.


Ibland så tar hjärnan verkligen ledigt från skrivandet 😉 

Kram på er  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s