Böcker böcker böcker 


Japp nya böcker nya äventyr, men helgen ger mig lite respit från vardagen och jag njuter för fulla muggar 😉 

Eftersom allt brukar vara på engelska som jag antingen lyssnar på eller läser så får ni lite om ena boken på engelska 😉 

Vad jag kan säga är att det handlar inte om vampyrer eller vargar, men så klart något övernaturligt 😀 Alltid trevlig avslappning. Det finns fem böcker i serien, jag har bara tillgång till tre just nu, så om det kommer fler eller när jag får de två sista så kan jag inte berätta mer än det lilla som jag berättar via texten. IMG_5995


My name is Evie Claremont and this was to be the making of me–my freshman year of college. I’d been hoping that once I’d arrived on Crestwood’s campus, the nightmare that I’ve been having would go away. It hasn’t.
I may be an inexperienced seventeen-year-old, but I’m grounded…sane. I look for rational

  explanations to even the strangest circumstances. Since meeting sophomore Reed Wellington, however, nothing makes any sense. Whenever he’s near, I feel an attraction to him–a magnetic kind of force pulling me towards him. I know what you’re thinking…that sounds fairly awesome. Yeah, it would be…if he liked me, but Reed acts as if I’m the worst thing that has ever happened to Crestwood…or him. But get this, for some reason every time I turn around he’s there, barging into my life.
What is the secret that he’s keeping from me? I’m hoping that it’s anything but what I suspect: that he’s not exactly normal…and neither am I. So, maybe Crestwood won’t be the making of me, but it could be the breaking of me. I’ve been left to wonder if the dark future my dream is foretelling is…inescapable.

 

What is the secret that he’s keeping from me? I’m hoping that it’s anything but what I suspect: that he’s not exactly normal…and neither am I. So, maybe Crestwood won’t be the making of me, but it could be the breaking of me. I’ve been left to wonder if the dark future my dream is foretelling is…inescapable.

 

Kram på er 

Något av #Bloo100 deltagarna idag:

Vi säger NEJ! #blogg100

NY plus-size kollektion – Evans Collective

Hur en tilltalar

Fick du dubbla budskap?

Tillbaka till ruta 1……..#21

Café & Restaurang Palmenhaus

IT-intresset kom som en blixt från en klar ovan

Bragnums klint på Hunneberg

Maldiverna, Hong Kong eller kanske Pankor Laut, Malaysia?????

Får brister presenterade – kräver skadestånd på en halv miljon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s