Nu tar jag helg :)


 

Fick finbesök på jobbet idag av sonen som gick från fritids tidigare, jag är alltid själv sista timman och insett att det är då jag får som mest att göra, inga störningsmoment så att säga.. Jag fick ordnat ihop papper och skriva lite mötesprotokoll som jag lagt undan då jag inte hunnit med dem, eller haft chans att göra dem i min ensamhet.. Jag älskar att sitta där det händer saker, men det kan också vara störande då jag nästan aldrig får vara själv.. Skulle jag själv fått planerat min dag idag så hade jag städat, för om jag ska säga lång dag, så är det ingen lögn, så att säga… Det är ett litet dilemma som jag har just nu, jag vill för mycket men hinner knappt med det väsentliga i mitt så kallade schema. Hmm jag har inget schema..? För jag skulle ändå inte kunna arbeta som den säger..  blev omkullvält totalt då det blev två möten som drog musten ur mig.. Jag är imponerad hur folk orkar klaga hela tiden 😦

Lunch fick jag inte, som tur blev det ett avbrott mellan mötena och vi blev bjudna på smörgås, så lite fick jag i mig denna arbetsdagen.. Det vara bara att pallra sig upp och fixa städningen på mitt lilla område och prata lite strunt, sedan vara det som sagt dator för hela slanten tills min son kom och jag slutade efter fyra..

Visa dagar drar ut på en och denna var en sådan, det med att jag är skyddsombud och administratör på mitt jobb, märker jag blir missuppfattat av mina arbetskollegor. Det är jobbigt att försöka parera mellan dessa olika saker och jag börjar faktiskt fundera på vad jag kanske måste välja bort.. Jag älskar mitt arbete och jag älskar min ombudsroll..

Jag tar nog helgen och funderar på vad jag egentligen vill bli då jag blir stor.. 🙂

Hoppas ni får en trevlig fortsatt fredag.. IMG_1881

Annonser

En reaktion till “Nu tar jag helg :)

  1. Ja det är lite jobbigt när man har känslan att man vill för mycket, men tiden räcker inte till.
    Ta helgen nu till att njut av att vara ledig.

    HA en fin lördag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s