Resan börjar väl bra….


 

Precis då jag kommer in till stan så går handtaget till resväskan sönder 😦 visst det är bara att börja bära, men dessa väskor är inte lika lätta att bära som de utan hjul. Det finns alltid något som sticker ut somIMG_5952 slår mot benet. Jag fick ta min scarf som drag hjälp, funkar så egentligen blev det inte så jobbigt, mer än att den kanske inte var så stadig att hålla i. Mina kläder har fått åka virvelvinden, så de hade väl det trevligt 😉 

Sedan fick man önska sig något om resan, jag skrev väldigt noga att inte sätta mig så jag satt med ryggen mot färdvägen för jag blir illamående och definitivt på snabbtåget. Var tror ni jag hamnade..? Japp jag får åka baklänges.. Får se om mina kära passagerare får se vad jag åt till lunch.. Ska bli spännande.
Jag brukar inte vara den som behöver toalett på tåget. Och denna lilla resa börjar med att trycket är rejält och jag har tur att jag sitter mellan två toaletter och så klart båda är avstängda så lite hysteriskt springer jag in i nästa vagn och där är det likadant. 😦 innan jag äntligen hittar en som inte är avstängd med världens längsta kö. Av sex vagnar som är fullsatta så vet jag inte hur många saknar toa just nu. Tummen upp för SJ 😉 

 

IMG_5955Men jag ser på den ljusa sidan. Resten av resan kommer att bli jättebra och jag kommer att träffa massa trevliga människor och egentligen vare sig väskan går i sönder, rösten fortfarande är halvt borta, jag sitter och åker baklänges och toaletterna inte fungerar så känns det ganska härligt 😀 jag är barnfri till onsdagkväll. 
Kram på er 

Annonser

En reaktion till “Resan börjar väl bra….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s