Lördag, tvätt, Mello2015 #Blogg10 014


 

Sonen tycker om Mellodifestivalen, och i år var denna mamman jätte snäll och genomled alla 302541125 del finaler plus så klart kvällens final. Och den enda låten jag faktiskt kändemello2015 igen vann, impad, denna var en av alla dessa låtar som faktiskt fastnade.. Sedan om den har en chans..? Hmm –Det skiter jag i… Världen går så som sagt inte under om fel låt vinner, eller hur?

Men jag kan verkligen se rubrikerna som kommer att sitta på löpsedlarna, Kaos i röstnig, Kaos för de unga som röstade, Hmm och jag kommer att gå förbi dem och inte köpa tidningen ändå..

Men om jag har handen på hjärtat så är det alltid trevligt att umgås med sonen även om vi verkar ha lite olika musiksmaker 😉

Annars har dagen gått i det vanliga tecknet, tvätt, städ, ja det där som görs av urholkade föräldrar, och helst de som vart sjuka halva veckan..Ser inte fram i mot mitt lönekuvert denna månaden (vi får lön samma månad, i kommunen)

Det har ändå vart trevligt att gå omkring och pula här hemma då den sista boken i serien avslutades fem minuter innan musiktävlingen, så hela denna dag har vart i mystiken värld.. alltid ett trevligt ställe att lägga huvudet då man kanske inte vill använda hjärna lika mycket..

Resfebern har slagit till också, är ju på väg till vår vackra huvudstad i morgon på utbildning, det var ju ett tag sedan jag kom iväg hemifrån, och utan sonen.. Samtidigt som min underbar mor ska bo hemma hos oss under denna tiden för att ta hand om honom  (blir första gången för henne med att inte ha sonen hemma hos mina föräldrar och samtidigt lära sig att använda gasspisen.. med så klart hjälp av min son 😉 (hoppas huset står kvar då jag kommer hem)

Nej denna mamman är trött nu och ska  tassa till sängs, i morgon blir det säkert lite från Stockholm och resan, vi får väl se vad som händer..

Så grattis Måns Zelmerlöw till vinsten kan jag avsluta detta inlägg för ”Blogg100 denna gång 🙂

Kram IMG_3214

Annonser

En reaktion till “Lördag, tvätt, Mello2015 #Blogg10 014

 1. Jag och Kent hejjade inte på streck-gubbarna. Vi ville att Jon-Henrik skulle gå till final, vad är mer svenskt än den?
  Linus var helt besatt av 1:an….Samir och Viktor… :/ Skit kass låt.
  Mijo som orkade hålla sig uppe hejjade på Svenning..

  Jeje, som du sa..jorden går inte under….

  Ha det superbra i Sthlm.. Kram ❤ /Nina

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s