Drog mig framåt idag #Blogg100


Idag var det första dagen tillbaka på jobbet. Fick mig en sovmorgon eftersom jag skulle vara med på ett Apt med chefen. 
För mig gick det bra till ca en timma in på mötet, sedan var det som någon drog ur proppen och jag fick kämpa mig igenom resten av halvtimmen. Jag inser att det verkligen tar på mina krafter att hålla jämn takt med ”friska” människor. Kommet nog ta ett tag att bli stark igen 😉
Eftersom jag hade en del att göra på jobbet så tog jag mig dit efteråt. Slängde på mig andra kläder och jobbade lite med städning innan jag fastnade med administrativa arbetsuppgifter vid datorn resten av tiden. 
Jag hade redan lovat min trötta kropp om tidig avslutning och höll det löftet med att gå tidigare för att få en chans att däcka i min egna säng. Men så klart med minnesförlust, för sonen var hemma för det var studiedag, så sova ville jag men gjorde inte utan mer vilade med den andra boken i serien som jag la en bild på i gårdagens inlägg. 
Jag tycker om den för den handlar om förändringar. Om vilka får ni själva ta reda på 😉 Helgen kommer nog bli lugn eftersom jag tar tåget till vår kära huvudstad på söndag och veckan börjar med en tre dagars utbildning som Lo har för skyddsombud. Sonen stannar hemma och fortsätter sitt liv med min underbara mor som sällskap istället. Och jag vet att han verkligen ser fram i mot en fri-tid mamma period (jag ser oxå fram i mot lite egen vuxen tid) 😁 
Det var väl lite från oss idag. Hoppas ni haft en trevlig fredag? 
Kram Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s