När man är sjuk känns ensamheten mest. 


Det är konstigt med infektioner i kroppen. Jag har varit öm över delar på min kropp och då febern slog till så blev jag jätte öm på axeln och min fot. Jag var först lite konfunderad över detta först och sedan slog det mig att det var foten som jag har haft hälsporre och axeln som jag hade ”frozen shoulder”. Är det vanligt..? Visst foten kan vara öm då och då men axeln var ju länge sedan jag hade problem med..? Ryggen var så klart öm, men den är ju alltid trött 😉 

Jag avskyr att vara sjuk och lappsjuk 😦

Kram

Annonser

2 reaktioner till “När man är sjuk känns ensamheten mest. 

  1. Som väl är så är det inte så ofta jag behöver inte sängläge på grund av sjukdom. Jag är på bättringsvägen igen, men hals och näsa är långt ifrån ”iordning” om du förstår hur jag menar.

    Krya på dig så ska jag göra vad jag kan för att få ordning på mig… 😉

    Gilla

    1. Halsen och febern är värst. Snorig är jag nästan alltid om jag blir sjuk, så det bryr jag mig inte om. Det tar nog tid innan man kommer tillbaka efter denna sjukan Krya på dig med 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s