Tystnad!
Jag har tappat rösten.. Nästan totalt… Och det enda (som jag vet) kurerar heshet är tystnad. Visst man kan dricka te äta honung eller halstabletter. Men mitt problem är inte ”ont i halsen” utan jag är tjock i halsen.. 

Kände redan att något var fel igår då jag kom ut ur duschen. Du vet den där känslan av att man fryser och kroppen känns öm… 

Imorse då jag vaknade lyckades jag hosta upp en massa härligt tjockt oidentifierat slem. Det värsta var att det kändes som jag skulle kvävas.. Kroppen är konstig och jag är verkligen glad att jag slutat röka (2000-03-03) För detta var vanligt förekommande nästan varje morgon på den tiden. 

Så med detta försökte jag tänka positivt och ge mig själv en klapp i ansiktet och ta min vanliga promenad via Slottskogen för att ta vagnen till jobbet. 

Nu ska jag ner till tvättstugan och (jippi) tvätta det sista av vårt berg av tvätt. Och så klart vara tyst 😜 såklart..

Kram Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s