Lördagsuppenbarelse #Blogg100


 

Jag tror på allvar, att jag aldrig kommer att träffa någon, någonsin mer.IMG_5935 Jag vet nästan med säkerhet att jag byggt mitt liv runt min ensamhet. Precis som en varm filt som skyddar mot kyla. Jag vet att det har med att skydda mig från att låta någon komma in. Och med detta försvar och mitt utseende så är jag nog lika attraktiv som böldpest.. 

Okej detta skriver jag inte för att jag vill att mina kära vänner ska höra av sig för att de tycker att jag har fel, eller att jag fiskar efter sympati, det är kall fakta!
Och denna lördag inser jag, med hutlöst mycket tvätt och en massa städning samt en grinig tonåring, att såhär är mitt liv, och jag har bäddat min egna bädd och får snällt ligga i den nu. Och vill jag ha mer i livet får jag ta mig upp från mitt mysiga/skyddande skal och börja riva ner lite murar.. Någon som har en hammare..?
Visst! Det är inte en trevlig tanke som körde över mig, men den kändes på något vis befriande. För jag kan ju inte sakna något som jag vägrar låta komma nära mig.. Eller hur?
Så med tredje tvättpåsen slängd över armen och insikt i denna uppenbarelse, gick jag ner och började drömma om något mer roligare.
 Om jag hade pengar……
Hmm, jag funderar fortfarande. Fan vilket händelserikt liv jag har 😉
Vad gör du idag?

Kram IMG_1881-0

Några av #Blogg100 inlägg för dagen

Bli bäst i klassen

Bakom maskerna.

Blogg 100 – Dag 7..Flyttat om lite..

Fototriss: motljus

Tro på att inne i dig finns det en magisk värld, våga gå in….vi hjälper dig! #blogg100 7/100

DU SKA BLI FÖRFATTARE!

Dop i skidbacken

Skolvärlden

Att söka arbetsskada

Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar

Tystnadens kultur kring vårt hemliga blod

Mediyoga-sajt på nätet – Balansonline.se #blogg100 #bloggswe

13,2 cm

Nu är jag på väg att förverkliga min stora dröm, tack vare min dyslexi.

 

Annonser

4 reaktioner till “Lördagsuppenbarelse #Blogg100

 1. Hmm.. har inget bra svar på din ”uppenbarelse”..Jag förstår ju varför du skyddar dig från att ha någon nära dig, men samtidigt känner jag att det är synd. Då tillåter du dig inte att ge någon en chans att komma nära. Det finns ju inte bara idioter runt dig..några är ju Faktiskt snälla också 😉

  Lördag…jag gör så lite jag kan. Tvättat en maskin, dammsugit, dragit runt 3 möbler, läst lite i ”Utvecklingsstörning/Funktionshinder” av Lena Söderman/Mårten Nordlund.. Sjukt BRA bok…synd att jag är för snål att köpa den, 3;e gången jag lånar den på några månader…
  Den tar upp olika bra fakta om det mesta men bara ”toppen av isberget”…LSS,Autism. Asberger, förhållningssätt, barn/vuxna, skola, arbete…m.m..
  Och just nu läser jag om ”Att bedöma.behandla och ge stöd till utveckling” + ”Yrkesrollen- att arbeta med stöd och service till personer med funktionshinder.” Igår plöjde jag de olika lagarna och de olika paragraferna..

  Snart är jag nog klar med kursen…Inser att jag nog inte? ska söka om LSS till Linus, inte än iallafall. Pappan måste bli mogen i den tanken också.. 😉

  Stor Kram!

  Gilla

 2. Ojdå, vad gjorde du i mitt huvud idag?:) Tänkte samma sak, att jag aldrig kommer träffa någon och det mycket för att jag inte släpper någon nära. Igen. Det får liksom vara bra nu med alla dumheter som skett när jag släppt någon nära. Tycker livet är nog ändå.
  Mitt i den insikten och den befrielsen tror jag svaret ligger. Att när man är redo inombords och tillfreds med sin egen tillvaro och att vara själv så kanske det kan finnas en person. Eller så inte, oavsett så är tanken skön. Att det är ok att bara vara eller så går man ut och kollar läget. Det är liksom bara ok.

  Bra skrivet om din fundering:) Slappade i soffan jag och träffade en vän, bra lördag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s