Vårkänsla 🌞  #Blogg100 


Jag älskar verkligen ljuset på morgonen just nu 😀

Just nu är det vårkänsla, ja här i Gbg i alla fall. 
Då jag går till hållplatsen när det är ljusare, brukar jag ta en längre väg och promenera genom Slottskogen. Jag är inte liks förtjust i det då det är mörkt, kanske för att de ändå är en stor park. Jag hinner vakna och blir piggare innan jag kommer till jobbet. 
Fast just idag och i morgon blir det inget jobb.. Sonen är sjuk och jag blir hemma för att se till att han faktiskt vilar. Sedan är det en kille som vill ha mera mammamys under sådana här dagar, men det är väl bara att se på sig själv när man är sjuk. Jag själv vill ju veta att det finns hjälp i närheten. 

Tyvärr blir det mer att göra på jobbet då jag kommer tillbaka, men vet ni vad..? Just nu ska jag inte tänka på det 😉 

Kram Några av #Blogg100 inlägg för dagen: 

Veckans ord: Ansvar.

Hur man rätar upp slokande tulpaner och människor

Om hat

Hur funkar det?

Fem podcastar du bara måste lyssna på #blogg100

Längtan efter att skriva

Möt självkärleken. Meditationer om kärlek 4.

Systemic failure nr 2: Students and teachers are treated as sheep.

”Pappan ensam med fyrlingar när modern dog”

Utmattad hjärna läker sig själv av mindfulness

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s